Reacties
"Het is fijn niet altijd te hoeven praten over een bepaald onderwerp, maar gewoon te schilderen wat je voelt. Het hoeft niet persé mooi te worden of iets voor te stellen dus kan het je ook niet frustreren.”

"Het voelt goed om op deze manier eens stil te staan bij het haastige leven en ondertussen ook te genieten van waar je mee bezig bent".H.G.”

"Beste Ineke, Afgelopen Zaterdag 4 november zijn we, 5 vriendinnen, bij jou geweest. Ik vond het enorm leuk om er te zijn en weer heerlijk te tekenen. (ik ben degene die gaat varen). Na afloop zijn we gezamenlijk nog een lekker hapje wezen eten, en hebben natuurlijk nog even nagepraat. En we waren het er allemaal over eens, je was geweldig. Hoe je een ieder zijn gang liet gaan en op het juiste moment even een zetje gaf, aandacht bood of een alternatief gaf. Daardoor voelden we ons heel vertrouwd. Ik weet niet of een ieder zich zo had laten gaan als er anderen bij waren. Dat betekent dus dat we jou geheel vertrouwden. Natuurlijk weten we wat een ieder bezig houdt, maar om dat nu op papier te zien, was heel anders. En ook voor Carla was het een mooi verjaardagscadeau. Dank je wel!" Groeten, Paulien

"In het begin tijdens de uitleg dacht ik: O jee, ik kan niet tekenen. Maar wat blijkt?? Ik vond het super!! Ontspannend!! Spannend! Creatief! Mooi!! En Gezellig!! Dank je wel! Kaatje"

"Hoi Ineke, Wat een geweldige middag. Ik heb genoten van alle dingen. Creatief zijn, tot jezelf komen, gevoel uiten, gevoel delen enz.. Het was echt een goede ervaring om iets mee te doen. Het verder uit te bouwen. Hartstikke bedankt! Ik heb jouw kaartje, dus wie weet tot ’n volgende keer! Groetjes Silvia"

"Leuk om te doen maar ook eng. Vreemd dat ik tranen in mijn ogen kreeg tijdens je uitleg. Vreemd is dat. Moeilijk om je gevoel te laten spreken, ik wil toch steeds iets “moois” maken.. Fijne materialen, leuk om zo met collega’s om te gaan. Je leert elkaar beter kennen. Leuke dag! Ineke, In jouw workshop intuïtief schilderen moest ik eerst een beetje zoeken naar mijzelf."

"Heerlijk dat schilderen vanuit je gevoel en het loslaten van verwachtingen. Ik heb volledig genoten, Groetjes janine"

"Ik vind het intuïtief schilderen een heel leuke workshop, waarin iedereen meteen aan de slag gaat en je je collega's weer eens op een andere manier bezig ziet. En voor mijzelf vond ik het ook heel leuk om creatief aan de gang te gaan. Marijn B."

"Heerlijk om weer met mijn handen bezig te zijn naast de drukte van werk en kids. Leuke bijkomstigheid dat ik collega's op een andere manier leer kennen. Annette D."

"Ik had nog nooit geschilderd (afgezien van het buitenschilderwerk). Ik vond het zeer leuk, ontspannen, spontaan, rustgevend, maar ook kon ik mijn energie er in kwijt. Groetjes, Henk Jan K."

"Ik vond het erg bevrijdend om te aquarelleren. Iets maken zonder dat ’t wat voor behoefte te stellen, fijn om te experimenteren en te durven. De manier van ondersteuning heb ik als respectvol en veilig ervaren."