Themadagen
Een dag Intuïtief Schilderen vormt een afgerond dagprogramma van 2 dagdelen.
Een themadag Intuïtief Schilderen bestaat uit een inleiding, het maken van gemiddeld 4 of 5 schilderingen in aquarel en of pastel, en een nabespreking waarbij er aandacht is voor ieders werk en proces van die dag. Schilderervaring of artistieke gaven zijn niet nodig. Een dag Intuïtief schilderen levert een onvergetelijke ervaring op waarbij je heerlijk kunt schilderen en ontspannen en wat tevens een bewustwording geeft m.b.t. het uitgewerkte thema.
Intuïtief schilderen kan op elke passende locatie worden georganiseerd; dit kan een atelier zijn, maar kan ook met wat aanpassingen een vergaderruimte of andere locatie Aanvankelijk beginnen we, na de introductie van het thema en de materiaaluitleg, met de nat in nat techniek met aquarelverf, maar wanneer we verder in de dag zijn, staat het je vrij om ook andere technieken te gaan gebruiken, zoals pastelkrijt, oliepastel, houtskool.
Uiteraard ben ik je behulpzaam bij het aanleren van de technieken en kan je zonodig begeleiden m.b.t. de vormgeving. Iedereen kan het leren. Een themadag is van 10.00 uur tot 16.00uur, en bestaat uit een inleiding, het schilderen en een nabespreking waarbij er aandacht is voor ieder zijn/haar proces en het gemaakte werk.

Voorbeelden van verschillende thema’s zijn Tijd en Prioriteit, Geboorte van het Licht, Lief Dagboek.., Mijn Tuin, De 4 elementen, Vragen en antwoorden, Sprookjessymbolen, Mijn Grondtoon…

Andere opties
Naast de geplande themadagen (zie agenda) bestaat er de mogelijkheid om met een groep b.v. familie, vriendinnen, of werk of bedrijf, zelf een themadag, of een dagdeel te boeken. Dit gaat op afspraak. Ik kan dus ook naar je toe komen als je een ruimte hebt met voldoende plaats en licht om bij te werken. Daarnaast is er ook een speciaal programma voor bedrijven en instellingen zoals verderop op deze site vermeld staat.